Ga naar de inhoud
Home » Nieuws » 2024 | Trainingsbureau Coach+Result sluit zich aan bij Complementair Groep

2024 | Trainingsbureau Coach+Result sluit zich aan bij Complementair Groep

  • door

Strategische samenwerking verenigt toonaangevende opleiders om IT-professionals te voorzien van praktijkgerichte soft skills.

Velp, 13 februari 2024 – Complementair Groep, het moederbedrijf achter Nederlands grootste onafhankelijke IT-opleider Vijfhart, heeft vandaag bekend gemaakt dat trainingsbureau Coach+Result uit Ulvenhout (nabij Breda) onderdeel is geworden van Complementair Groep.

Met een indrukwekkende staat van dienst sinds de oprichting door Sjoerd Wenselaar in het jaar 2000 heeft Coach+Result meer dan 25.000 professionals opgeleid en is sinds 2015 acht jaar op rij bekroond als Beste Opleider van Nederland in sales en communicatie. Deze expertise in het verbeteren van klantbeleving, commerciële slagkracht, interne samenwerking en leiderschap maakt Coach+Result een waardevolle aanwinst voor Complementair Groep.

Onder leiding van de huidige directie zal Coach+Result als zelfstandig merk blijven opereren vanuit Ulvenhout, met de toevoeging dat hun cursusaanbod nu ook beschikbaar zal zijn via het open rooster van Vijfhart IT-Opleidingen.

Bastiaan Janssen, CEO van Complementair Groep:
“Een groot dankwoord aan Sjoerd en zijn team van Coach+Result voor hun vertrouwen in ons. Deze samenwerking, en onze eerdere overname van Safety First Opleidingen begin dit jaar, tonen onze inzet om te voldoen aan de klantbehoefte voor een one-stop-shop voor opleidingen. Het breidt ons aanbod verder uit met kwalitatief hoogwaardige en praktijkgerichte cursussen, waardoor we een nog relevanter portfolio aan kunnen bieden. Deze stappen versterken ons doel om klanten optimaal te ondersteunen en de ambities van Coach+Result en de Complementair Groep gezamenlijk te realiseren.”

Sjoerd Wenselaar, directeur van Coach+Result:
“In de zoektocht naar een partner die onze groeiambities kon ondersteunen, vonden we bij Complementair Groep een visie die resoneert met onze doelstellingen en kernwaarden. De samenwerking met Bastiaan en het team biedt ons de kans om onze impact te vergroten, terwijl we trouw blijven aan onze missie om organisaties te helpen excelleren door middel van effectieve trainings- en coachingsprogramma’s.”