Ga naar de inhoud

2019 | Complementair Groep neemt Decisco over

VELP, 29 juli 2019 – Decisco, een Microsoft-opleider uit Maarssen die onlangs failliet ging, maakt een doorstart bij Vijfhart IT-Opleidingen. Met de uitbreiding wil Vijfhart zijn specialisme op het gebied van Microsoft verder uitbreiden.

Alle medewerkers van Decisco stappen over naar Vijfhart. De door Decisco geplande trainingen gaan ook door, met als gewijzigde trainingslocatie één van de Vijfhart-locaties in Nieuwegein. Decisco is als Microsoft Learning Partner gespecialiseerd in klassikale Microsoft-trainingen. Vijfhart is Microsoft Learning Partner en heeft naar eigen zeggen in het eerste en tweede kwartaal van 2019 zijn omzet op Microsoft fors zien stijgen.

Voor relaties van Decisco betekent deze samenvoeging ook een uitbreiding in het trainingsaanbod met onder andere software development, business- en it-management en open source-trainingen.

Overnamejacht Vijfhart

Deze overname past volgens Vijfhart in de strategie om zowel autonoom als met overnames verder te groeien. Eerder nam het bedrijf GoodSense, AT Computing en activiteiten van Centric Education over. Het Arnhemse Vijfhart IT-Opleidingen levert zo’n 35 jaar it-opleidingen en cursussen. In september 2016 nam Bastiaan Janssen het bedrijf over van zijn vader. Bij de groep werken circa vijftig man met daarbij een pool van in te zetten opleiders.